Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Jacqueline - 31 augusti 2011 20:28

Idag har jag fått städat, slappat o städat igen..........Runt 13 åkte jag till Julia o Viking för en vägning o lite snack!! Jodå....... - 1,2 kg på den senaste veckan..........1 vägning kvar sen är de finaldag!!! Hämtade Lykke på dagi kl 14 idag o hon ville stanna kvar o leka i sandlådan............Hmmm vi får nog skaffa en sådan tror jag....!!!! =) När vi kom hem satte vi igång kaffe o bullade upp med lite kakor o saft till våra fika gäste.......Min jobbekompis Helena med hennes barn Sanna o melvin!! Trevlig stund o lite lek utomhus mellan regnskurarna!! Tack Helena!!! =)


Vi tog en kvällsrunda till Gärsnäs för att hälsa på Emils morfar!! Kvällsmat o kaffe blev d där...........att lyssna påp dessa gammla o deras berättelser från förr är underbart......man såg hur han lyste upp när han fick berätta om alla sina gammal vänner o familj!!! =) Innan vi åkte hem fick vi 2 plast påsar som vi fyllde, den ena med Äpplen o den andra med Plommon.......GOTT!!!

   

Kvällsmys o sen sängen tillsammans med tanterna i mina lurar.........Ljudboken: Sirila gäntlemän sökes.........helt underbar bok!!! =)


POK

Av Jacqueline - 31 augusti 2011 12:55

Måste bara kräka av mig lite efter att ha pratat med min handläggare på ams som hade noll koll............Jag var på studiebesök förra veckan i Lund på Lernia för att jag skulle kunna börja läsa min 4 månader som jag har kvar...........1 1/2 timmes info som inte gav mig nått o 15 sekunders samtal med handledaren där.........blir informerad om att jag skall ta kontakt med min handläggare på ams o sen skall vi gå vidare där.................idag fick jag kontakt med honom........onsdag,torsdag, fredas, förra veckan o Mån, Tis denna har han inte varit kontaktbar...........kasst, uruselt mm då jag vill börja så fort som möjligt.......vi måste hålla tider o möten men dom kan inte vara anträffbara på flera dagar.............DÅLIGT!!!!!


Så när jag väl fick tag i honom är han som ett stort frågetecken ????????? Ja du får ringa handläggaren på Lernia o kolla med henne får jag som svar.........för du måste ju börja snart...................Ringer Lernia Lund, o hon kunde bara anteckna att jag ringt o frågat o sen fick jag stå i kön som alla andra...........saken är att jag för över ett halvår sedan fick reda på från ams att jag fick läsa distans o att jag fick plats i kön som "psykiskt funktionshindrad" då jag har problem med panikångest o har svårt för att pendal o köra.......då skulle jag ha förtur i kön då d var en prioriteringsgrupp............vilken prioriterings grupp..........D har jag inte sätt röken av.....företräde mm................o hon på Lernia visste inget om detta............så då måste jag sitta där o predika min livs historia för henne oxå.........PHU!! Skall d gå till så här bara för att man vill göra klart d man påbörjat....................Min lust o ork att plugga börjar helt försvinna o nu skiter jag snart i allt vad heter studier o undersökterska.......jag skall kanske göra nått annat med mitt liv o inte jobba inom vården............Får ta mig en riktig funderare o kanslke börja om från början!!!! 


Ha en fin dag alla!!! =) POK


Ovido - Quiz & Flashcards