Alla inlägg den 27 augusti 2011

Av Jacqueline - 27 augusti 2011 12:06

Hehe......8 augusti skrev jag senaste inlägget.....oj...............men vi har haft en under bar semester o d sista vi gjorde var att åka till Malmö för att umgås med min fina lilla syster Caroline hennes sambo Henning o Träffa min Storebror Marcel o hans sambo Anna o mitt brorsbarn Morris som är på pricken en månad yngre än Lykke!! =) Här lig fin Fredag med dom på Malmöfestivalen, i Folketspark på lekplatsen mm......På kvällen blev d e tt besök på en Indisk resturang där vi åt kanon god mat!! =)


Kvällen var inte slut där utan sen träffade vi upp min farbror John o han hängde på oss alla till Caroline o hennings lägenhet för kaffe!! Bror min o Anna med Morris o John tog bilen o åkte tillbax till Helsingborg typ...............Flickorna sov gott efter en  hel dag i Malmö o vi satt uppe o snackade skit o hade så härligt!!!


Tidig morgon dagen därpå.......7.00 ringde klockan för att vi skulle gå upp...........Frukost o en super hispig Tilda för att hon skall få åka o se på SOMMARLOVSMORGON på riktigt!! Direkt sändning från Dockan i Malmö!!! =)

Tilda var med en del på tv:n då hon satt så bra!! ==) Hon stod oxå på inspelningsplan tillsammans med en del barn o skådespelarna!! =) Lyckan var gjord!! Autografer o kramar av alla!! Tyvärr blåste d endel men annars var vädret kanon o vi hade trevligt!!! =)

         


Denna dagen avslutade vi med en shopping runda på Trianglen.............kläder, skor, leksaker mm..........När vi kom hem var vi totalt slut allihopa....Storstadslivet tar kål på en!! ;) Bara mys o tidig kväll!!


Veckan som gått har vi fått komma tillbaka till verkligheten.......Jobb, skola, dagis o jag har varit på studiebesök i lund hos skolan.......o hoppas nu på att jag kan få börja läsa så snart som möjligt!!!


Tilda längtade tillvbax till alla kompisarna i skolan o Lykke trivdes på dagis nästan dirket trors 2 månaders uppehåll...........Skönt!!! =)


Blev lite shopping i Lund i Onsdags när jag var där med Mamma.....Lykke fick nya kläder till dagis från Lindex.....ta 3 betala för 2!!!! =)


Igår tvättade jag 2 matttor hos Jean o Tony som satt hemma utan sin lilla flicka.....för hon var på dagis första dagen själv.......ååå fina Jean, man känner som en tom flaska utan innehåll jag vet!! Men d blir bättre !!! =) <3

På kvällen bjöd vi in oss på mat på Stallgatan.....=) Kaffe o lite prat.....sen tog vi oss hem för att bara ligga i soffan o se 2 filmer........Jo jag såg faktikst 2 filmer ......... kryss i taket!!!! Men somnade oxå gott sen!! ;)


Idag slingar jag håret o Emil bygger på ovanvåningen!! I eftermiddag får vi hem Tilda o sen blir d till o piffa ups sig för att åka på Kräftskiv i SjöboSommarby!! =) Imorgon bär d av till Ystaddjurpark med familjen!! Härlig helg!!


Hoppas ni får en fin helg!! POK

Ovido - Quiz & Flashcards