Alla inlägg den 24 januari 2012

Av Jacqueline - 24 januari 2012 19:44

Efter en underbar natts sönm utan Lykke i sängen vaknade jag hyffsat utvilda!! =) Tittade på termonetern när jag släppte in Elvis o då stog den på -8,2 ................Brrrrrrr!!! Barnen fick frukost och sen fick vi bulta på oss kläder för att gå till skolan o dagis!!


Lite städning hemma o musik på högsta volym.......härligt ibland!! =)  fick besök av Camilla o drack  några koppar kaffe o kollade in träningskläder o inredning på internet..........funderar eventuellt på ett extra knäck som home party försäljare men måste hitta d rätta!!! =)


En promenad med Madde till dagis för att hämta fickona men vi tog ett stopp i stadsparken för att njuta av solen o snacka lite skit en stund!! Hämtade en glad Lykke som hade varit helt omöjlig på dagis idag, fröknarna var helt oroliga för dom hade aldrig sett Lykke så här.......men d e väll en fas trodde vi...........Vi tog ett stopp till på vägen hem för att tjejerna skulle få gunga o leka lite på lekplatsen!! d uppskattades för dom gånger vi gått förbi innan har vi sagt så fint " gungorna skall nanna, vi får hälsa på dom en annandag"..........d går ibland om man har tur !!!! =) Ett besök på ica o sen hem för att få i Lykke en bulle då hon inte hade ätit mer än en halv bulle på dagis............


Tog en kvällspromenad med Emil o lykke o gry för att hämta Tilda på kyrkis, sen tog vi en extra promenad efter vi hämtat henne.......härligt när d e kallt o ljust!! Man måste ju passa på!! Sen att jag inte hade dom bästa skorna för att prmenera i kallt kallt väder e en annan sak......tårna var isfrysna när vi kom hem......!!!!

     

POK

Ovido - Quiz & Flashcards