Alla inlägg den 8 mars 2016

Av Jacqueline - 8 mars 2016 17:32

Det blev en långpromenad med en massa sol i ansiktet och en snart 6 åring som pratar oavbrutet om hur jobbig d e med solen i ögonen.. promenaden slutade på bo ohlsson där lykke köpte ett paraply och jag handlade skåp o låda spärrar så vår vilding inte kan ta sig in i skåpen!! ?

Pannkakor till lunch enligt lykkes önskemål och sen middagsvila för Harry, jag och lykke skulle vara duktiga och skruva upp spärrarna men slutade ganska snabbt och la undan sakerna och väntade till pappan kom hem!!

Eftermiddag spenderade vi ute. Tittade på alla fina vår blommor och grävde lite i jorden! Hoppade studsmatta och njöt.

Sitter nu i soffan efter kvällsmaten och ska dra mig in i duschen för att sen åka till mindfullnessen....ska vi såå skönt! Hoppas på ännu en solig dag imorgon!!! :-)

Av Jacqueline - 8 mars 2016 10:33

Ja precis som rubriken lyder ligger jag nu i sängen och har slått upp mina ögon, inser att kl är 10 och båda barnen sover ännu....vaken natt med Harry som drömt massvis!!

Ingbillar mig själv att en natts eller tvås sömn skulle lösa dessa problem så blir till att boka en övernattning någonstans och hoppas på att energin byggs upp och sen kommer jag flytta väckarklockan till andra sidan huset för att inge stänga av den i sömnen!

Kanske ingen ursäkt att försova sig för att varit uppe halva natten när man har en tid att passa kl 9 o inte kl 6 eller 7 som många andra som jobbar har. Jag får bara helt enkelt se d som gjort och komma igen!

Blir en dag utomhus med mina barn för att suga in lite utav ljuset som vill titta fram!!

Ikväll är d dag för en mindfullness träff igen och d e så härligt!

Ha en fin tisdag för d ska jag försöka ha!!

Ovido - Quiz & Flashcards