Alla inlägg den 11 mars 2016

Av Jacqueline - 11 mars 2016 19:20

Som alla andra dagar måste d finnas något pyssel i min vardag och idag har jag o lykke gjort lite påskpyssel!! Pärlpåskägg att hänga i påskriset och betong ägg som nu ligger på tork! :-)

Vi planterade oxå lite penséer idag för att få lite extra vår feeling! Lek trädgården i solen och sen fick vi trevligt spontan besök av mormor och morfar :-)

Nu chillar vi efter en god middag med lite tända ljus och AMigo grande på tv!

Hoppas ni alla får en fin fredagskväll och fortsatt trevlig helg!!

Av Jacqueline - 11 mars 2016 09:17

Fick en härlig stund här i veckan när jag tog fram symaskinen ihop med en av mina fina vänner! Slutade i ett par byxor till H och ett par till hennes ena dotter, någon mössa och ett flow av energi som bara sa sysysy så d blev mer tyg i beställningen och nästa vecka blir d att sy ihop igen!! Men jag får nog kolla i mina gömmor om jag hittar någon liten bit tyg lr något annat som jag kan skapa av!! Fingrarna kliar och jag har tusen idéer att göra!!

Får börja samla ihop till en liten friggebod/stuga som jag kan ha till bara min där jag kan gå ut och ha allting alltid uppställt och alltid redo för skapandet!! Vilken dröm!!

Idag är d fredag, vaknade tidigt idag och nu har jag snart städat klart hela bottenvåningen (9.15) gör ett ryck till så vi kan spendera eftermiddagen utomhus och hoppas på att solen hittar till oss då!!

:-)

Ovido - Quiz & Flashcards