Alla inlägg den 1 april 2011

Av Jacqueline - 1 april 2011 20:06

Trodde att när Emil var pappaledig skulle jag få lite sovmorgon..........jo lite fick jag en timme..............jag o lykke vaknade halv 9.............frukost..........sen var d lite städning och vi skrev ut foto på Lykke till Tårtan..............vi skrev o planerade handlelistan oxå...................sen bar d av i bilen till Kringlan, Lidl, Ica och Bo Ohlsson......................Lunchade på Boan och sen hem!!!

   


Emil satte igång med pajbak och jag satte mig i soffan och myste med Lykke!!! Vi köpte ramar på boan för att sätta upp lite bilder på Tilda i bokhyllan..............fina bilder från hennes 1 årsfotografering!!!! =)


Ikväll har vi varit ute på promenad, Tilda cyklade!! Ett besök på lekplatsen blev d oxå, Lykke har börjat tycka om att gunga o att åka rutchikana med storasyster är oxå Toppen!!! =) Härligt väder blev d nu ikväll, vindstilla o en härlig sol!!!! Vi satte igång med solrosbulls bak oxå.....................70 bullar blev d................lagom klara till Så skall d låta!!! Allt färdigt o klart för imorgon!!! Skall bli kul att samla alla här hemma!!! =) Nu mys i soffan med familjen!!!


POK

Ovido - Quiz & Flashcards