Alla inlägg den 8 april 2011

Av Jacqueline - 8 april 2011 19:37

Att vakna upp idag och tänka ett helt år tillbax............att minnas alla framsteg, alla leenden, alla sömnlösa nätter, att kunna glädjas åt allt detta tillsammans med min fina familj!! Lykke 1 år!!! D e helt sjukt ju!! Att tiden går fort d visste jag men efter man fått barn går den nog ännu fortare!!! Eller hur??? 


Dagen har varit fin..............började med frukost och sång för födelsedagsgrisen!! Paket öppning.....av oss fick Lykke bilnycklar med alarmdosa..........som låter såklart och en rutchikana!!!!

 

Sen bar d av till Ystad för fotografering hos Marit Lasson www.fotografmaritlasson.se

Det blev enskilda foton på Lykke och även syskonfoton på töserna, sen tyckte Marit att vi skulle ta familjefoto och det bjöd hon på, så det blev några spontana bilder på hela familjen!! KUL & Väldigt spännande på hur fotona skall se ut!!! =) Kommer pryda vår fina bokhylla kanon!! ;)


Finaste lunchen med pannkakor och sylt!!! =) Efter lunch tog Emil & Lykke en stunds sömn på soffan, Jag o Tilda fyllde bilen med papper, plast, glas och metall sen åkte vi till återvinningen och sen trängdes vi på ica med alla andra!!!


D blev en fin fruktstund till mellis............den han vi precis avsluta när vi fick fint besök som ville fira Lykkes födelsedag!! Jean, Tony o Moa!!! Vi tackar JÄTTE mycket för den fina klänningen hon fick i present!! Lykke bjöd på syltkakor, dom tycker hon är kanon goda, d tyckte Moa oxå!!! =)


     

 


Vi tog oss ut i stormen för att leka lite i trädgården!! Solen lyste o kunde man hitta ett litet ställe med lä vad d super skönt!! =)


 

   


Kvällsmat och sen firade vi Lykke med glass & bär (Hallon o Blåbär)!! Nu är det fredagsmys i soffan och se på Så skall d låta!! Imorgon hoppas vi på att vädret är fint o de kan sluta blåsa..............blir nog till att hänga ut tvätt såfall!!! =)


Ha en fortsatt trevlig helg!!! POK

Ovido - Quiz & Flashcards