Alla inlägg under april 2011

Av Jacqueline - 6 april 2011 09:55

Tisdag igår...............d var jättefint väder på morgonen så vi gick o lämnade Tilda på skolan gick till affären och sen en liten extra promenad!!!


Jag har jätte svårt för att få i Lykke mat............hon vill inte ha någonting, o är mest trött hela tiden.............inte bra alls!!! Så när vi hade trugat med Lunch tog vi en runda ner i byn för att shoppa nya skor till Lykke, d blev ett par Super Fit, Dom köpte vi på Gustav Ohlssons Skor, Ett par super lätta skor är stabila o bra ända...........vi är nöjda men d e sjukt vad dyrt skor skall vara till sånna små!!!

 


Kl 14 hade jag bokad tid på Arbetsförmedlingen för att prata om mina studier...........Jag kommer nu bli satt i kö och sen får vi se hur fort d går!! Nu hoppas jag på att d går undan ...........så sugen på att börja göra någonting!!! Min nya idé är att om jag inte får studera klart kommer jag nog att öppna en inredningsbutik i byn...............håller på att kolla runt och kolla efterfrågan och hur man skall kunna hålla en stabil affär och kunna konkurera med Bo Ohlsson!!! Svårt men d skall nog gå..........med kundernas hjälp!!! Så har du en idé, förslag på vad du skulle köpa mm tala gärna om d för mig!!! =)


Idag Onsdag, skit väder, d gör ju inte precis att man blir pigg, Lykke åt frukost i morse med Tilda!! Men sen försökte jag hålla henne vaken...............nix helt omöjligt så nu får hon sova en halvtimme sen väcker jag henne!!! Vet inte riktigt vad vi skall göra idag, kanske öppethus...................

 

Ha en fin dag!! POK

Av Jacqueline - 5 april 2011 10:27

Jo igår blev d Öppethus !!! Trevlig som alltid!! När vi åkte hem kom solen och det blev riktigt varmt!! Vi Lunchade och sen ut på gården för att plantrera dom siste penseerna.............d blev planterat i väggkrukorn, mjölkkannorna!! Blir så fint när blommorna sätter färg på innergården!!! =)

     


Kvällen gick åt att ligga i soffan med mag kramper o illamående..............Ringde 1177 (sjukvårdsrådgivnningen) för råd.................magkatarr.........så himla trevligt, jag trodde fan jag skulle dö!!! Men idag är d lite bättre, Emil var nere på apoteket o handlade tabletter till mig, så i morse tog vi en liten promenad med Tilda till skolan!! Nu blir d städning, hänga tvätt men allt i sin takt!!! Ingen stress!!!


Jag har oxå pratat med Marit Lasson om Lykkes fototid, hon skulle fotats idag men vi knude inte så vi fick en ny tid på fredag kl 10............vi skulle haft syskonfoton oxå men då går ju Tilda i skolan skall se om vi kan göra nått så vi kan få med henne, annars får d va så!!! 

Vädret är inget fint idag......regn i små mängder men super skönt ute ändå!!! Städar med dörren öppen!!! =)


 

Ha en fin dag!! POK

Av Jacqueline - 4 april 2011 11:54

Gick in på älskadehjärtegryns hemsida idag för att kolla mössa till Lykke, då hittar jag på hennes tävlingsida att hon tävlar ut valfri namnmössa!!!! Kan ju inte bli bättre!! Så nu är jag med o tävlar!! Kolla in så fina saker hon gör!!!


 

(bilden är lånad av älskadehjärtegryn.)


Så nu håller jag tummarna för att lykke kan börja dagis med en ny vunnen namn mössa!!! =)

Av Jacqueline - 3 april 2011 18:43

Sitter här vi datorn med trötta ögon, full mage & röda kinder..........................


Tackar Julia o Beata för ett super pass i Zumba! Svettades som aldrig o jag var inte ensam om d.............!!!! Super snabb sväng in på Boan för att handla inslagspapper till Vikings alla presenter vi köpte!!!


Duschen och sen iväg till Grönegatan på 3 års kalas!!! Trevligt!! Glasstårta & Dammsugare, kaffe o läsk!!! Mycket lek och prat!! =)


Nu skall jag bara lägga mig på golvet och mysa med mitt underbara barn!! Ny vecka och nya upptåg..........blir kanske öppethus imorgon får se hur jag känner mig..........


Hoppas ni haft en trevlig helg!! POK

Av Jacqueline - 3 april 2011 12:03

Jo då!! Nu har Emil börjat skruva på vår badrumsinredning som stått i "skortrummet" 1 år o lite till typ..................vi kommer sätta upp d utan att renovera så länge...........kommer nu att priotera ovanvåningen, vårt sovrum kommer flyttas ner i "skrotrummet" och sen skall hall o sovrum där uppe rivas!!! =) Sååå kul!! =)


Mycket jobb men sen bir d fint och vi slipper bo i halvfärdiga rum.................!!!


Idag fick jag o Lykke sovmorgon.............!!! Frukosten var klar när vi vaknade!! Gott!!! Inget fint väder idag iheller..............grått o tråkigt..........Blir lite städning o pyssel nu på förmiddagen..............sen skall jag på Zumba kl 14..............så kul......Julia har en pova-på-gång idag för att sen eventuellt sätta igång på riktigt.............!!!!

 Ha en häärlig Söndag!!! POK

Av Jacqueline - 2 april 2011 19:38

Klockan slog 1 och alla kom.............Lillasyster (Caroline) & Henning, Malin, Magnus, Oliver & Jack, Mamma, Christer & överaskningen Morfar!! Super kul att han kom hela vägen ner hit för att fira Lykke!!! =) Mormor & Lennart, Lotta & Sven, Ingegerd & Bernt Emils Morfar!!!

   


Packeterna bara vällde in...................Lykke blev glad o nöjd med alla packeterna!!
Lite lunch och sen kaffe o tårta!! Tack alla fina för att ni förgyllt Lykkes kalas!!! =)


 

När alla gäster hade gått lämnade vi stöket och klädde på oss utekläder, tog en promenad och andades frisk luft!! Härligt!!

 

 


Nu har familjen myst ner sig i soffan och jag skall jojna dom oxå nu!!! Söndag i morgon, då blir d Zumba och födelsedagsfirande för Viking som Idag blir hela 3 år!! Grattis Viking!!! =)


POK

Av Jacqueline - 2 april 2011 10:41

Iag är d kalasdag!! Kl 1 kommer släkten!! D bjuds på 4 olika sorters paj.................sallad och solrosbullar til d!!!! Kakor o tårta!!!


=) Så nu duscha 2 barn, sig själv , käder, städa och duka!!! Mycket nu!!!


Ha en fin dag allesammans.................hoppas d kommer bättre väder som dom lovat för nu är d regnigt här!!! POK

Av Jacqueline - 1 april 2011 20:06

Trodde att när Emil var pappaledig skulle jag få lite sovmorgon..........jo lite fick jag en timme..............jag o lykke vaknade halv 9.............frukost..........sen var d lite städning och vi skrev ut foto på Lykke till Tårtan..............vi skrev o planerade handlelistan oxå...................sen bar d av i bilen till Kringlan, Lidl, Ica och Bo Ohlsson......................Lunchade på Boan och sen hem!!!

   


Emil satte igång med pajbak och jag satte mig i soffan och myste med Lykke!!! Vi köpte ramar på boan för att sätta upp lite bilder på Tilda i bokhyllan..............fina bilder från hennes 1 årsfotografering!!!! =)


Ikväll har vi varit ute på promenad, Tilda cyklade!! Ett besök på lekplatsen blev d oxå, Lykke har börjat tycka om att gunga o att åka rutchikana med storasyster är oxå Toppen!!! =) Härligt väder blev d nu ikväll, vindstilla o en härlig sol!!!! Vi satte igång med solrosbulls bak oxå.....................70 bullar blev d................lagom klara till Så skall d låta!!! Allt färdigt o klart för imorgon!!! Skall bli kul att samla alla här hemma!!! =) Nu mys i soffan med familjen!!!


POK

Ovido - Quiz & Flashcards