Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Jacqueline - 18 maj 2011 20:52

Onsdag o en grå dag....inte så mycket sol som tittat fram idag!! Emil har varit hemma idag oxå......något bättre men inte stadig nog.....=)


Jag fixade till Lykkes tråkiga skötbord idag........med lite tyg från byrån blev d skötbordsskydd o en gardin till sovrummet!! =)


Före:

Efter:

     

Tilda kom hem idag och då var vi komplett igen!! Härligt!! =) Vi tog en kvällspromenad efter maten då solen tittade fram, Emil o Tilda testad d nya Maxi Yatzyt som Emil köpte i Ullared!! Jag la ut lite annonser med kläder o leksaker mm nu när vi rensat måste vi göra oss av med en del saker..........bästa sättet är att sälja d!!!

 


Imorgon blir d inget dagis för Lykke i heller........hon hade feber i morse men inget mer idag............Hoster ut lungorna typ.........kinkig och lite galen i magen (d hoppas vi är tänderna)...............!!!!!


Nu sover töserna gott...........eller nja Tilda hittade en fästing i sin säng när hon skulle sov.......om Elvis tydligen lagt där........blääääää..............stackars tösen blev totalt skräckslagen.......ville inte sova i  sin  säng i natt så nu ligger hon på gästsängen i hennes rum..........imorgon bäddar jag om och gör fräscht till henne!!


POK

Ovido - Quiz & Flashcards