Alla inlägg under maj 2011

Av Jacqueline - 16 maj 2011 12:51

Fredagen blev en mysig dag.........från sol till regn till sol till regn..........jag o töserna tog en lång promenad med Madde & Mea, sen hamnade vi på Bullen & Bönan för lunch!! Trevligt!! En kaffe o lek hemma hos Madde på eftermiddagen!! Kvällen blev en kväll med Lotta & Sven.......dom skulle hämta upp Tilda för en helg i husvagnen!! Vi grillade och hade trevligt!! Jag hade super nervös mage och fy vad dåligt jag mådde.......hosta, hosta o feber...............bläääää o på alt skulle jag lämna ifrån mig min älskade lilla solstråle!!! =(


Lördag och Ullaredsresan låg framför oss, Mamma o Caroline kom kl 8 för att för packa bilen och förbereda lykke för en resa till Malmö o 2 dgr hos moster Caroline!!!


Camilla o Robban kom 9 färdiga för resan......vi då.......snurriga familjen hade inte packat, inte borstat tänder...............mmmmmmm.....hmmmmmm......vad var d nu vi skulle ha med oss.......??? Oj Oj Oj...........men tillslut lyckades vi att bli klara.........jag sa hejdå till min älskade lilla Lykke...........usch d var super jobbigt men detta skulle jag fixa...........jag skulle till Ullared o shoppa loss!!!! Hejdå Tomelilla och Barnen..............i bilen till Hallandsåsen......rök o kisspaus........i bilen  nästa stopp Ullarde , Gekås!!!

 

 


Jag o Camilla spenderade 3 timmar på Gekås den dagen........när vi var färdig shoppade satt killarna på Harry´s o kolla fotboll o drack öl!!! Dom hade fixat stugan och parkerat bilen och shoppat till sig själv på den tiden oxå.........!!! Stugan låg alldeles sidan om Gekås området så med kundvagnanrna gick vi dit packade in o lämnade vagnarna på "vår" kundvagns parkering utanför stugan!!!! =

   


D  började regna så våra planer för en grillkväll sprack.........d blev BurgerKing istället, kl 19 hade vi bokat en badtunna på campingen...............ombytta o klara körde vi till campinen för att avnjuta 2 timmars långt bad som bara blev 1 timme.......rastlös som jag är så lyckadesjag 1 timme........2 timmar hade blivit förmycket för dessa trötta människor..............Men så mysigt d var i regnet och avkopplande.....!!!!

       

Söndag.........hemrese dag men oxå shopping dag!!! 2 timmar på Gekås och en massa saker till!! Sen tog vi en runda bland dom andra affärerna......skor, godis, kläder, inredning och sexshop...............=)

 

Efter allt var klart ville vi ha mat.......sen packa bilen för att åka hem igen!!! Nuuu lägtade vi efter våra barn suuper mycket!!! men så skönt d hade varit oxå med att få koppla bort mamma rollen lite.............inget springande och fyyande och nejande...........!!!


Tack Camilla o Robban för en trevlig helg, d blev mycket skratt o "torra" vitsar!!! halvgod mat och lite öl o vin!!! Slager oxå inte förglömma, kortspel och massa anat roligt!!!


Nu behöver jag inte handla kläder till töserna förrän til vinterna......oj vad saker vi handlade!!! =) D var första gången för mig på Gekås.......o d blir absolut inte den sista!!!


POK

Av Jacqueline - 12 maj 2011 19:36

Jo då var vi där igen.......................skäms på mig!!!


Valborg i folketspark med Julia, Viking o Beata!!! Mysigt, vi fikade och tittade på majbål!!!

   


Vi firade Emils morfar förra helgen.......84 år gammal........med lunch på Ingenlsta och kaffe i borrby!!! Super god mat och trevlig dag!!!

       

Söndagen var en varm dag!! vi var på Tildas gymnastikuppvisning och tittade på!! Oj så duktig hon är!!! Såå roligt att se!! Lykke älskade oxå detta, mycket musik........men mycket tråkigt att sitta still o titta på!!! =)

 

Lekplats sugna blev vi på kvällen så tillsammans med Camilla o Isabella åkte vi rutschikana, gungade o hade riktigt kul!!!

   


Veckan som gått har varit både mysig, ledsamt och fylld av gllädje o kärlek!!!


Dagis lämningen går ju sådär för mig.......lykke trivs toppen!! Vi har varit på familjekväll på dagis............Korvgrillning, teater, tipsrundag o lek!!! Vädret var toppen o mysfaktorn hög!!


Måndag.........Tilda till skolan, Lykke till dagis!! Förmiddagen för mig ägnade jag hos Familjen Jönsson i deras fina nya lägenhet på bottenplan......åååå så underbart att klättra i dessa trappor!! Lite handling och sen en fika o prat hos Gabbe!!!

Hämta Tilda för att sen hämta Lykke!!! Vi åkte hem för att hämta spadar och påsar!! Vi åkte till gammla kolloniområdet för att gräva upp lite jordgubbsplantor o rabarberplantor..........d blev oxå lite lupiner och någon annan blomma!! =)  Tilda hjälpte mig och Lykke plockade maskrosor!!


När vi kom hem stod Mamma o Christers motorcykel på infarten!!! Vi tog en kaffe o smultronkex i solen!!! Töserna testade motorcyklen o Tilda ville åka!! =)

   

Veckan har gått med tvättning, städ, skola, dagis, fika, promenader, jobb och ett underbart väder!! =)


Idag hade jag ensam dag och städdag!!! =) Isabella o Camilla kom..................sen kom camillas lillasyster och hennes lilla valp...................fruktansvärt sööööt!!! Lykke gillar henne mest tror jag o valpen gillar tillbax!!!

     

Imorgon är Ledig dag för Tilda då hon varit på skolan nu i kväll när dom hade kultur o öppethus dag!!! Trevligt!! =)

   

Så vi får ju hitta på någonting kul........Pankakor är redan beställt till lunch!!;)


Ha en trevlig kväll!! POK

Av Jacqueline - 4 maj 2011 17:51

 var med blandade känslor vi kom till dagis i Måndags morse kl 9.....................Fröknarna o barnen tog emot oss med stor famn o glada ansikten!! Oj vad vi könnde oss välkomna!! Måndagen gick o Lykke trivdes kanon................alla barnen var toppen att leka med och även maten o att sova i sin vagn efter middag gick fint!!! =)


Tisadag oxå kl 9 var vi på Nyckelpigan igen.........Vi hängde av oss på Lykkes fack!!! =) Sen gick dagen utav bara den!! Fruktstund, middag, mellis...............!! Utelek, teater, rutchikaneåkning!!!


Idag onsdag, sista dagen för inskolning. Även denna dagen går fort.............idag fick vi testa regnkläderna som Lykke fick ärva av Cornelis o Gordon......2 killar men dom är lika fina!!! Dom var kanon!! =)


Nätterna har varit lite knepiga, mycket orolig sömn, trötta kvällar!!


Lykke kommer trivas som fisken i vattnet på dagis!! Jag har absolut ingen oro för d o alla är helt fantastiska där...........hon får d bra!!! Jag där emot är rädd för mina känslor o tankar om att åka därifrån ensam o vara själv en hel dag!!


Jo d löser sig o jo jag vänjer mig.................!!! Nu håler jag tummarna på morgon dagen och skall satsa på att stor handla ensam, kanske städa och ta en fika med goda vänner!!!!  POK

Ovido - Quiz & Flashcards