Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Jacqueline - 3 mars 2011 20:28

Jo soppa till kvällsmat och ett super trevligt besök av Anna o Roger o pojkarn Robin o Tim!!! D var såååå längesedan vi träffade dom!!! Alltid lika mysiga!!! D hjälpte till att få mig o dra lite extra på läpparna!!!


Emil o Roger skall ut på det stora havet imorgon o fiska!!! Detta har då varit det stora samtalsämnet hela veckan.................Emil är som en lite pojke, han har köpt krokar o lyssladd mm fixat pilkar på jobbet en massa annat fiske snack!! Men vad roligt att se när han går in för någonting, Så imorgon kl 06.00 går båten ut i havet kl 18.00 kommer dom tillbax i land.................12  timmar på havet!!! =) Lycka till o få nu mycket fisk!!! =)


Efter kvällsmaten la jag barnen i badet, Lykke fick bara doppa sig för hon har haft feber hela dagen inte bra att bada då tydligen!!! När Tilda var ren o fin satte vi oss i soffan såg på Bollibompa och flätade henes hår i mängder av flätor!!! Hon blev jättefin!!!


Just nu sitter jag med Lykke i mon famn som precis vaknade o när hon satte sig hos mig somnade hon igen, så upp o lägga hene i sängen sen skall jag sträcka ut och mysa med mitt hjärta!!! Fredag imorgon.......................får se vad dagen vill att vi skall göra!!! POK

Av Jacqueline - 3 mars 2011 13:08

Natten har varit pest.........................Lykke har haft feber o bara yrat...............!!!! Stackars lilla tös!!!


Idag efter Tilda hade åkt till skolan byltade vi på oss och traskade till Tandläkaren!! Idag skall då Lykke gå på sitt första tandläkar besök..........11 månader...........!!!! Lite info om hur man sköter kost o varför man borstar tänder.................info om att man inte får ge dom saft o absolut inte socker.................vad bra, då har jag fått den informationen!! TACK!! Lykke fick en tandborste o en tandkräm så nu är d dax att börja på allvar!!! ;)


Camilla o Isabela mötte upp oss för att sen ta en promenad i d gråa vädret..................kallt men d är skönt!!!! 

 


Jag har en gungstol som jag vill bli av med................hade tänka att jag skull ehitta en fåtölj typ öronlappsfåtölj o sätta på Lykkes rum så vi kan sitta där o läsa!!! =) Om någon har en till salu så hör gärna av er!!!! Finns d intresse av vår gungstol så är den till salu den oxå!!!!


POK

Av Jacqueline - 3 mars 2011 12:53

Jo som alltid när vi varit på Öppethus är vi glada o fulla av liv!!! Alltidl lika kul o träffa alla barn med sina färäldrar!!! =) Lykke träffade sina kompisar, Moa, Lo, Leia o Miller..................................Dockvagnen
var en av dom roliga sakerna idag oxå, o ända sedan första dagen har Lykke haft en förkärlek till ett bilgarag som är lagom högt att klättra på.............BUSE!!!!!


 


Köttbullsmacka till fika är toppen..............Mycket sång o bus!

 

På vägen hem tog vi en runda in på fritids för att hämta Tilda!! Tillsammans med Stina, Lo, Cissi o Leia gick vi sen till EriksHjälpen för att se om d fanns nått att fynda!!! Tilda fynda en tröja o ett spel, Lykke fick en klänning, Gry fick ett reflextäcke o vi fick ett sällskapsspel!!! =)


Innan kvällsmaten var Tilda ute o Lekte i trädgården, Lykke tog en powernap i Tildas sovsäck på vardagsrummmsgolvet!!! SÖTNOS!!!

 

Till kvällsmat igår åt vi hemmagjorda hamburgare med annans, sallad, lök o ketchup, detta oxå ett av recepten från billiga veckan av ica!!! Kanon!!!


Tilda gick på aerobic oxå........första för säsongen!!! hon var sååå taggad!!! =)


POK

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards