Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Jacqueline - 4 mars 2011 19:38

En natt med en febrig tös...........tillslut hamnade vi i soffan där nere för Emil skulle upp kl 05.00 och åka iväg o fiska!! Vi somnade gott i soffan efter ett tag!!


Febern har följt lilla tösen hela dagen! Jag har städat o plockat undan ordentligt........efter middagen gick jag, lykke o gry en runda, inom på ica o hämtade mitt packet från h&m med mina nya träningskläder!!! =)


Hämtade Tilda på Fritids.........sen gick vi till Julia, Viking & Melody!! Tog oss ett mellanmål och myste med dom!!   

 

   

Tillsammans gick vi sen ut och delade på oss vid Bo Ohlsson, Vi fortsatte hem, Tilda lekte utomhus, Lykke sov och jag började att städa ovanvåningen!!!


Klockan 18 ringde Emil då var dom på väg hem, så idag blev d varsin Kyckling/taco/kebab rulle från Maritza!!!


Emil berätta om äventyret han o Roger haft i dag......12 timmar ute på havet!!! Stora fiskar, Små fiskar, kallt, is, vågor.....................Emil fick 2 små fiskar så den ena släppte han tillbax den andra fick Roger med hem............Roger fick en hyffsat stor torsk (bilden) Den bilden med den gigantiska torsken är en man som fick denna på krocken 24 kg...............inte en lite fisk inte!!!! =)

   

 

Nu blir d let´s dance o mys i soffan med mina fina hjärtan!!! Jag är glad för att jag har en sån fin familj, att jag har så fina vänner!!! D värmer i min kropp av att må så här bra!! Tack för att ni finns alla fin i mon närhet!!!


Ha nu en fin helg!!! POK

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards