Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Jacqueline - 6 mars 2011 18:36

Tittade in hos www.älskadehjärtegryn.blogspot.com . nu har hon en tävling som jag är med i!!! Så nu håller vi tummarna för vimplarna var superfina!!! =)

 

=)

Av Jacqueline - 6 mars 2011 16:52

Öppnar upp ögonen & ser en strimma av solljus titta in genom persiennen................sen hör jag Tildas dörr öppnas, " Jag kan inte sova mer, det är sä ljust i mitt rum.........." Då slår Lykke upp sina blå..................sen var de till att gå upp.........................vi var på ica när dom öppnade 08.00, handlade bröd och ingredienser till att göra semlor!!!


Väcka Emil, äta frukost. Sen satte jag mig o pysslade lite, tänkte jag skulle fixa ihopa inbjudningskort till Lykkes kalas!! Tilda var inte heller sen på pyssel, det blev memory, party kort mm.


Lotta (tösernas farmor) ringde, hon hade fått kläder till Lykke av Lotta idag, Tack Lotta för kläderna!! Så vi bestämde att vi skulle träffas nere i borrbystrand, gå en runda på stranden, fika och titta på campingen!!! Super skönt var det där nere, nästan ingen blåst...............!!! Kakor, kaffe o cola................GOTT!! En sväng på lekplatsen, Emil o Tilda gick hinderbana, Lykke gungade!!! Ännu en gång är jag tacksam och såååå glad över att jag har en så fin familj!!!

 


         


På vägen hem från borrby stannade vi i Hannas vid kyrkan för att kolla i antik affären............Mycket antikt och priser efter det oxå..............!!! Hittade en byrå i modellen högra typ likadan som vi har i sovrummet.........den skulle jag vilja ha med så fattig som jag är hade jag inte råd med dom 1800:- hon ville ha för den!!!


Gick över vägen till "IA´s i Hannas" en butiks som vi aldrig har varit inne i men kört förbi många gånger..................Hon hade faktiskt mycket fina saker, presenter, artikar från Green Gate, Eldgården, Gunnarshög & Katarina Hamilton. www.iasihannas.se Jag hittade en present till en kär vän, Emil köpte en jättefin ljusstake kombinerad fruktskål eller vad man nu vill ha det till!!! =)


   


Väl hemma gick vi en runda i trädgården, funderar över saker som skall göras, nu vill jag bara att det skall bli lite varmare så man kan börja rota i jorden. Ny syrenhäck in mot våra grannar, flytt av lekstuga, en ny paveljong........det är väll några av våra planer till våren!!!


Kvällen blir lugn, njuter av det fina ljuset som kommer in i huset från kvällssolen!! Pysslar nog lite till, sen är det söndagkväll och det betyder att vi skall up imorgonbitti med Tilda till skolan!! Ny vecka!!!


POK

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards