Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Jacqueline - 16 mars 2011 09:42

Vckan går fort, redan onsdag!!! I helgen hade vi besök av Isabella Alias Pricken..............stakars lilla tös.......prickar överallt!!! =)


   


Helgen gick fort och veckan började bra!!!! Måndag Öppethus och en extra promenad med Gina o Charlie, Igår var det babymusik och även i den går Gina o Charlie nu..............=) Efterråt bjöd Gina mig på lunch på Bullen & Bönan, Tack du!!! Så trevligt!!! En promenad i byn och sen hem! På kvällen gick vi en sväng för att hämta Tilda på kyrkis, vädret var fantastiskt men super kallt i vinden!! En liten runda efter hämtat Tilda inom djuraffären ör att handla ben till Gry för hon luktar inte gott i sin mun!!!!!


 


Alla var rent slut igårkväll, vi meckadelite med vagnen som Tilda har haft när hon varliten, den grävde Anna fram i sitt förråd och vi köpte den!!! Eftersom jag inte får köpa en helt ny så tänkte jag att den blir ju bra tills jag kan köpa en ny!!


 


Idag skall jag nu plocka undan o fram med dammsugaren för att få lite rent i huset!!! =) Sen blir de promenad i blåsten för att gå till Öppethus!!! =)


Ha en fin dag!!! POK

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards