Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Jacqueline - 10 mars 2011 10:38

Usch o fy och pi o alla hemsak ord för kräksjuka.....................


Gårdagen var in till en början!! Städning sen tog vi en sväng till Öppethus, där hakade Gina oxå med!! Kul!!! Barnen lekte massor, vi fikade och firade A´s 1 års dag med kakor!!! Grattis killen!!!


På hemvägen hämtade vi Tilda från fritids........tog en liten extra sväng för att kolla på ett ställe som var tomt, marklägenhet/hus..................super nyfiken!!! =)


Hemma la jag mig i soffan med Lykke som hade somnat, började att känna mig konstig i magen..........................Sen var d kört......................kräk, kräk,kräk.....................o allt annat som tillhör..................=( Ovanväningen blev min för kvällen, som nade gott efter många försök, men natten var lika hemsk som kvällen................................


Vaknar upp idag halv 10, d e helt tyst i huset!!! Emil har tagit sig ledig o är med Lykke i Simrishamn.....................buuuhuuuuu.........
.helt ensam hemma, vilken ovanlig känsla!!! Så nu har jag städat undan, satt mig i soffan för att äta frukost, ensam, i soffan, inte alla dagar det händer!!! Mys med ljus, naturell youghurt och bubbel vatten!!!


 

Hittade ett foto i telefonen som är taget hos grannen när vi var där för att titta på deras valpar.....................så söta!!!


 

Nu blir d soffan o lite tv till.............by the way......................vägde mig i morse och i natt har jag gått ner 3 kg..............inte illa med kräksjuka ibland.................så bara att fortsätta med viktnedgången nu!!!! =)


Ha en fin dag............................POK


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards