Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Jacqueline - 28 mars 2011 12:03

Lördagen blev en bra dag................vi åkte i god tid till Skurup, där gick vi en runda på loppis, blev ett spel till Tilda o en bok till Lykke. När vi checkade in på Lantmannagatan 6 med hund, barn, säng, vagn och en massa packning var min kära lillasyster o hennes Henning där..........................=) Så kul att få umgås lite, Lykkeälskar sin moster!!! Vi gick en liten runda med Lykke i vagnen, snackade mycket goja och bara njöt. kl: 17 var d dax för kalas..................Eva, Jörgen o Max, Mormor o Lennart kom för att äta mat med oss!!!! Mamma hade gjort en super god fläskfile med ost röra..........................pannacotta med bärsås o bär...................Tårta.............snacks mm.................snacka om att vi var proppade på kvällen!!! Men gott var d!!!!


Söndagen var en seg dag..................skruvade fram klockan på kvällen innan vi somnade o vaknade kl 5 jättepigg.....................somnade igen då vaknar Lykke 7 piggelin!!! Så vi väckte huset och frukost dax.................sen ut i solen för att kolla på när Emil o Christer river deras uterum..................för att bygga upp ett nytt!!! Wow vad d kommer bli fin o dom kom långt på eftermiddagen körde jag o mamma iväg för att handla lite korv o bröd (till grillning) sen ut till Johanna Museet för att handla lite Penseér och någon annan blomma!!! =) Korvgrillning när Emil hade hämtat Tilda i Lund sen oackade vi ihop oss för att bege oss hem till Tomelilla!!! Ibland är d mysigt med lite avbrott i ens vardag, kunna åka bort och slippa pyssla i sitt eget hem!!! =)


 

     

Idag blir d lite städning, plantera lite blommor. Ikväl skall Tilda gympa då går vi nog en ordentlig promenad!!! =)


Nu hoppas jag på en ny fin vecka och låt nu våren komma på riktigt...................denna vecka kommer oxå att ägnas åt Lykkes kalas på Lördag.............at, tårta, kakor, piff.............mm


POK

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards