Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Jacqueline - 17 mars 2011 09:38

Igår var jag o Lykke på Öppethus och vi promenerade dit i blåsten med Gina o Charlie. Inna vi gick dit gick vi upp en runda till Jönssons för att ta en kopp kaffe & äta smultron kex............mmmm!! Lykke har hittat en ny kompis............Hunden Sally..........jag fick tyvärr inget foto på dom tillsammans!! Men Lykke är oxå rätt imponerad av Charlie............och tvärtom oxå tror jag!!! =)

   


Lite lek, o bus, sång o dans på Öppethus sen är man helt slut i huvudet. Promenad till skolan för att hämta Tilda sen hem................Efter kvällsmaten klädde vi på oss för en tur i blåste, Tilda skulle panta flaskor............och sen gick vi en runda på Erikshjälpen...........inte Emil dock, han tog Gry på promenad. Tilda shoppade en barbie film & en Pelle Svanslös bok, jag handlade en jättefin korg och en rostfri skål. Hemma myste vi till d riktigt, ingen tv ingen musik.......bara vi o barnen lekte på vardagsrumsgolvet hela kvällen tills dom skulle sova........

 

Torsdag i dag.......blir nog ut en runda för att rasta benen och huvudet!! Får besök av Camilla o Isabella oxå idag........Jag har oxå fixat lite med kläder och saker som skall säljas på köp & sälj kvällen på församlingshemmet på Måndag kl 18 !!!


POK

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards