Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Jacqueline - 8 mars 2011 09:40


Vi begav oss till Öppethus igår, lekte, fikade som vanligt..........på vägen hem tog vi en runda upp till Familjen Jönsson!! Fick underbara kärleksmums och en kopp kaffe!! Efter lite mys med liten Charlie, fika och lek gick vi vidare i det fina vädret.........Nästa stopp blev hos grannen för att se på deras små 5 veckors valpar............helt underbara, Lykke tyckte det var roligt, dom nafsade henne i fingrarna o hon bara skrattade!!! =)


Lunch och sen en lite plocka undan stund när Lykke somnat. Kvällsmat: Spagetti & köttfärsås, sen iväg för att lämna Tilda på gymnastiken. Hela familjen + hund tog sig ut och när vi lämnat Tilda tog jag o Emil en fin kvällspromenad på 1 timme!!!


Tisdag...........Solen skiner idag oxå.........Meningen var att d skulle vara babymusik idag men nix pix, det skulle vara en gudstjänst med fika istället......men vi hoppar det idag, blir till att städa lite nu på förmiddagen, Lykke vilar lite nu och sen skall vi möta upp Camilla o Isabella i by, Tar nog en fin promenad i detta underbara väder!!! Det stog på texttv igår att våren kommer till Skåne nu!! Ja det är bara till att hoppas att det stämmer!!


Ikväll är det Zumba dax!! Skönt o skaka loss lite!! =)


POK

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards