Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Jacqueline - 5 mars 2011 20:00

Ikväll har vi använt min fritös som jag fick för typ 8 år sedan..............................alltså den är inte annväd sen vi flyttade hit............ 5år sedan!!! Snacka om välanvänd!!! =)

Frityr osen spred sig igenom hela huset, en ovanlig doft i vårat hus...................somsagt!!!!



När vi hade ätit mat satter jag o Tilda oss i vardagsrummet o spelade Uno.............och spelade o spelade o spelade!!! Tilda tyckte det var jätte roligt och det för mig tllbaka till när jag var 8 år och satt i Arkelstorp hos min pappa med Lillasyster o spelade uno hela dagarna!!! Härliga minnen!!! När jag tröttnade tog Emil över o spelade Uno race med Tilda...........................


Nu blir det lite melodifestiva i bakgrunden, cocacola, morötter, gurka, blomkål i stavar med dippa!!! GOTT GOTT!!!


Imorgon Söndag hoppas vi på lika fint väder som det har varit idag....................tyvärr han vi inte med ett besök hos grannen så d får bli i morgon istället!!!


Ha en trevlig Lördagkväll!!! POK

Av Jacqueline - 5 mars 2011 16:28

Hade en trött Emil i går kväll så när barnen somnat la han sig oxå o somnade in...........utmattad av väder o vind!!! =) Jag somnade oxå efter ett tag , vaknade igen............Lykke hade feber, Alvedon, läsa bok, sätta på tv:n, somna....................Lykke somnar inte riktigt utan bara ligger o vrider o vänder på sig så man kommer inte själv till ro!!! Natten fortätter som den började...................


kl: 07.45 vaknar Lykke upp på riktigt bra humör o vill inte sova med, det vill inte Tilda heller................så upp o hoppa..................frukost o sen spriker molnen på himmlen upp och SOLEN tittar fram, på termometern inne står det 7,6 grader ute!!!         Fantastiskt!!!


Så på med Ytterkläder och sen ut o traska................i över en timme var vi ute, hälsade på ankorna i ankedammen, tog en runda på byn, Tilda shoppade upp sin veckopeng på Barbie saker (ett badrum med dusch, en häst transport) !!! Gick nog Tomelilla runt i alla mysiga kvarter o tittade på hus!!!

       


Till Lunch gjorde jag o Tilda våfflelsmet o gräddade våfflor!!! Sylt o grädde till det sen blev d toppen!! =)

 


Fixade lite i rummen, möblera om på Lykkes rum, Tilda rensade saker som hon skall sälja på Köp & sälj kvällen den 21 mars på församlingshemmet!!  Emil mixtrade med trappan så den blir fin igen!! =)


Nu är det dax att tänka på kvällsmat...................!!! Sen blir d nog en runda in till grannarna för att tillta på deras fina små valpar!!! =) ;)


POK

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards