Alla inlägg under mars 2011

Av Jacqueline - 17 mars 2011 09:38

Igår var jag o Lykke på Öppethus och vi promenerade dit i blåsten med Gina o Charlie. Inna vi gick dit gick vi upp en runda till Jönssons för att ta en kopp kaffe & äta smultron kex............mmmm!! Lykke har hittat en ny kompis............Hunden Sally..........jag fick tyvärr inget foto på dom tillsammans!! Men Lykke är oxå rätt imponerad av Charlie............och tvärtom oxå tror jag!!! =)

   


Lite lek, o bus, sång o dans på Öppethus sen är man helt slut i huvudet. Promenad till skolan för att hämta Tilda sen hem................Efter kvällsmaten klädde vi på oss för en tur i blåste, Tilda skulle panta flaskor............och sen gick vi en runda på Erikshjälpen...........inte Emil dock, han tog Gry på promenad. Tilda shoppade en barbie film & en Pelle Svanslös bok, jag handlade en jättefin korg och en rostfri skål. Hemma myste vi till d riktigt, ingen tv ingen musik.......bara vi o barnen lekte på vardagsrumsgolvet hela kvällen tills dom skulle sova........

 

Torsdag i dag.......blir nog ut en runda för att rasta benen och huvudet!! Får besök av Camilla o Isabella oxå idag........Jag har oxå fixat lite med kläder och saker som skall säljas på köp & sälj kvällen på församlingshemmet på Måndag kl 18 !!!


POK

Av Jacqueline - 16 mars 2011 09:42

Vckan går fort, redan onsdag!!! I helgen hade vi besök av Isabella Alias Pricken..............stakars lilla tös.......prickar överallt!!! =)


   


Helgen gick fort och veckan började bra!!!! Måndag Öppethus och en extra promenad med Gina o Charlie, Igår var det babymusik och även i den går Gina o Charlie nu..............=) Efterråt bjöd Gina mig på lunch på Bullen & Bönan, Tack du!!! Så trevligt!!! En promenad i byn och sen hem! På kvällen gick vi en sväng för att hämta Tilda på kyrkis, vädret var fantastiskt men super kallt i vinden!! En liten runda efter hämtat Tilda inom djuraffären ör att handla ben till Gry för hon luktar inte gott i sin mun!!!!!


 


Alla var rent slut igårkväll, vi meckadelite med vagnen som Tilda har haft när hon varliten, den grävde Anna fram i sitt förråd och vi köpte den!!! Eftersom jag inte får köpa en helt ny så tänkte jag att den blir ju bra tills jag kan köpa en ny!!


 


Idag skall jag nu plocka undan o fram med dammsugaren för att få lite rent i huset!!! =) Sen blir de promenad i blåsten för att gå till Öppethus!!! =)


Ha en fin dag!!! POK

Av Jacqueline - 12 mars 2011 12:22

Igår fredag blev d inget bloggande.....................jag försökte friska till mig och sen så vädrade jag ut hela huset på basiller!!!  


Tilda kom med sin mamma efter skolan, drack en kopp kaffe o packade väska med saker till helgen.....................!!! När dom åkt kom min mamma o Rambo, hon kom med en väska till Lykke, en bok till Tilda och skåp spärrar till oss från fina moster!!! D behövs!!! =) 


Vi klädde på oss, satte Lykke ivagnen, kopplade hundarna för att traska iväg.....................då öppnar sig himmlen, regn, snö, hagel, blåst från alla håll....................men vi trotsade vädergudarna!!! Efter bara 5 minuter var det över och solen började lysa på oss igen!!! Underbart!!! Vi promenerade bort till Stads parken för att ge ankorna mat..................Lykke är helt fasinerad av dessa!!!! Jag trodde dom skulle vara hungriga men dom smakade bara lite, kråkor, kajor, o trutarna var däremot hungriga elller mer hagalna!!! =)

 


Lång promenad i solen runt Tomelilla med min fina mamma och dotter!!! Hundarna älskade detta oxå, Gry var rent svart av lera liten bit övanför magen så då kan ni tänka hur Rambo såg ut som är under grys mage..................Ler hög..............!!!!


 


När Emil kom hem höll d fina vädret fortfarande i sig................så han ville ut på promenad, så igår gick jag ca 2 1/2 timme...................skönt!!!! Kvällen var en mys kväll, med let´s dance i bakgrunden av vårt lek o bus!! =) Film senare när liten somnat.................."The Mechainc" , helt ok tyckte jag, lite förutsägbar bara!!!


Lördag morgon 6.20 slår Lykke upp ögonen redo för att vakna........................Men nix det tyckte inte pappa o mamma........Så Emil gav henne lite välling sen somnade hon och sen somnade Emil men jag då...............nä såklart kan jag ju inte somna om!!!! Så där låg jag i mitten av 2 skön sovandes!!! Halv 8 vaknar Lykke igen, då var d till att gå upp........................Tittade lite på nyheterna oxå och visst e d hemskt d som hänt i japan, Moder natur säger verkligen ifrån............Nu hörde jag oxå att ett kärnkraftverk hade exploderat................usch o ve!!!


Vi bestämde oss för att gå en Loppis promenad efter frukost..................Seconhand på bangatan - inga fynd, Loppisen på Norregatan - inga fynd, Erikshjälpen - inga fynd................men sen gick vi inom Gustav Olssons Skor.........mest för att titta på skor till Lykke nu när hon snart börjar på dagis och skall gå på sina egna ben..........Vi hittade 2 par jättefina skor till henne, ett par kavat och ett par soft fit................Så d blir inköp till henne o Tilda nu snart!!! =)Men sen hittade då jag ett par skor..................;) Tanken var ett par Converse till våren.....................hittade dessa 199:- utan converse märket, o d skiter jag lite i....................min kära sambo köpte dom till mig och jag är lyckligaste idag!!! =)


 


Nu sover Lykke, Emil bygger i trappen så vi kan få upp grind där oxå o en ny spaljé................kommer bli så fint!!! Men eftersom spaljen blir ny, golvet nytt tänkte jag att då får jag ju riva tapeten och måla eller tapetsera på nytt där oxå...................Vilket projet............men kul!!!! =)


 


Ikväll skall Emil till Stallgatan för att se fotboll, då kommer Camilla o Isabella hit med Evelina och hennes bebis mage..................vi skall äta lite o se melodifestovalen final!!!! Blir säkert trevligt!!! =)


POK

Av Jacqueline - 10 mars 2011 10:38

Usch o fy och pi o alla hemsak ord för kräksjuka.....................


Gårdagen var in till en början!! Städning sen tog vi en sväng till Öppethus, där hakade Gina oxå med!! Kul!!! Barnen lekte massor, vi fikade och firade A´s 1 års dag med kakor!!! Grattis killen!!!


På hemvägen hämtade vi Tilda från fritids........tog en liten extra sväng för att kolla på ett ställe som var tomt, marklägenhet/hus..................super nyfiken!!! =)


Hemma la jag mig i soffan med Lykke som hade somnat, började att känna mig konstig i magen..........................Sen var d kört......................kräk, kräk,kräk.....................o allt annat som tillhör..................=( Ovanväningen blev min för kvällen, som nade gott efter många försök, men natten var lika hemsk som kvällen................................


Vaknar upp idag halv 10, d e helt tyst i huset!!! Emil har tagit sig ledig o är med Lykke i Simrishamn.....................buuuhuuuuu.........
.helt ensam hemma, vilken ovanlig känsla!!! Så nu har jag städat undan, satt mig i soffan för att äta frukost, ensam, i soffan, inte alla dagar det händer!!! Mys med ljus, naturell youghurt och bubbel vatten!!!


 

Hittade ett foto i telefonen som är taget hos grannen när vi var där för att titta på deras valpar.....................så söta!!!


 

Nu blir d soffan o lite tv till.............by the way......................vägde mig i morse och i natt har jag gått ner 3 kg..............inte illa med kräksjuka ibland.................så bara att fortsätta med viktnedgången nu!!!! =)


Ha en fin dag............................POK


Av Jacqueline - 8 mars 2011 09:40


Vi begav oss till Öppethus igår, lekte, fikade som vanligt..........på vägen hem tog vi en runda upp till Familjen Jönsson!! Fick underbara kärleksmums och en kopp kaffe!! Efter lite mys med liten Charlie, fika och lek gick vi vidare i det fina vädret.........Nästa stopp blev hos grannen för att se på deras små 5 veckors valpar............helt underbara, Lykke tyckte det var roligt, dom nafsade henne i fingrarna o hon bara skrattade!!! =)


Lunch och sen en lite plocka undan stund när Lykke somnat. Kvällsmat: Spagetti & köttfärsås, sen iväg för att lämna Tilda på gymnastiken. Hela familjen + hund tog sig ut och när vi lämnat Tilda tog jag o Emil en fin kvällspromenad på 1 timme!!!


Tisdag...........Solen skiner idag oxå.........Meningen var att d skulle vara babymusik idag men nix pix, det skulle vara en gudstjänst med fika istället......men vi hoppar det idag, blir till att städa lite nu på förmiddagen, Lykke vilar lite nu och sen skall vi möta upp Camilla o Isabella i by, Tar nog en fin promenad i detta underbara väder!!! Det stog på texttv igår att våren kommer till Skåne nu!! Ja det är bara till att hoppas att det stämmer!!


Ikväll är det Zumba dax!! Skönt o skaka loss lite!! =)


POK

Av Jacqueline - 7 mars 2011 08:31

Tilda är lämnad på skolan, Lykke äter frukost/delar den med gry!!! och solen lyser där ute!!! Humöret blir som på topp när denna stjärna lyser!!! =)


Huset ser ut som f*n o skulle behöva en städning......................men jag tänker fört gå på öppethus med Lykke..........sen tar vi tag i städningen när vi kommer hem!!!! =)


En liten frukost bild..................

 


POK

Av Jacqueline - 6 mars 2011 18:36

Tittade in hos www.älskadehjärtegryn.blogspot.com . nu har hon en tävling som jag är med i!!! Så nu håller vi tummarna för vimplarna var superfina!!! =)

 

=)

Ovido - Quiz & Flashcards